onsdag 10 oktober 2012

Meny & öl till Mikkeller BMD nu på lördag.

Sour Bitch
 ***
Dansk krabba, krondillscrème, gurk- och dillsnö, gurkört
It's Alive
***
Tartar på Makrill, gul tomatgaspazhho, körsbär, friterad Nori
It's Alive
***  
Hjortrektangel, rökt färskost, picklade rödlöksbåtar, picklade schalottenlöksringar, grovt lantbröd stekt i smör, primörmorot doppad i rödbetsjuicekappa
BA It's Alive White Wine
***
Havskräfta från Fjällbacka stekt i skal med rosmarin, rökt enoki, huvudet fyllt med klokött i brandade mixat med pate a choux, doppat i sifontempura och friterat, kräftemulsion
Vesterbro Toiletbajer
***
Pilgrimsmussla från Kristiansund, majs, pilgrimsmusselkjol, bläckfisk, squidfond, mejram, panchetta, zuccini, smör
Orval Klon 09
***
Gastrovaccade Bourgognesniglar, maltjord, kantareller, persilja, vitlökscrème, vitlökschips
Orange Pilsner
***
Svamptortellini, säsongens svamp, brynt gullök, champinjonjuice
The Forager 
***
Halstrad piggvar, dillmarinerade slag, kronärtskocka, spritärtor, Barigouleemulsion, friterad kronärtskocka
Trippel
***
Mörkokt kalvkind, grillad kalvtunga, krispig bräss, gastrique, betor, björnbär
 BA Monks Elexir Brett & BA Santas Little Helper White Wine
***
Variation på säsongens bär, björnbärsglass, blåbär i textur
BA Monks Elexir Raspberry
*** 
Infuserat päron, karamellliserad mjölkchokladglass, päroncurd, praliné
BA Big Worse Bourbon
***
BA Weasel Rodeo & Stella 3 till kaffet

2 kommentarer:

Kristopher sa...

Det här kommer bli hur grymt som helst :)

Thorsten sa...

Vilken meny!